مصرف واکسن ها معمولا جای سوال زیادی برای افراد دارد که میزان تاثیر گذاری آنها به ویژه در طولانی مدت به چه صورت خواهد بود. البته این موضوع با شیوع بیماری کرونا شدت بیشتری به خود گرفت و با توجه به اینکه در مدت کوتاهی ساخته شده بودند؛ شک و شبهه بیشتری برای استفاده بر انگیخته بودند.
اگر به دنبال راهکارهایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود هستید تا به آنفلوآنزا مبتلا نشوید، ایده بسیار خوبی است چون پزشکان همواره توصیه میکنند وقتی سیستم ایمنی درست کار کند و سالم باشد، میتواند به بدن در جلوگیری از ابتلا به این بیماری کمک کند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره وضعیت بروز آنفلوآنزا در کشور طی سال جاری، گفت: پیشبینی میکنیم که امسال موارد آنفلوآنزا افزایشی باشد؛ چراکه با کاهش موارد کرونا دیگر ویروس غالب آنفلوآنزا خواهد بود.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه اوج شیوع بیماری آنفلوآنزا در کشور آبانماه اتفاق میافتد، گفت: به همین دلیل تاکید ما به افراد بویژه گروههای پرخطر، واکسیناسیون علیه بیماری در شهریور ماه است.
با توجه به نزدیک شدن پاییز ، بازگشایی مدارس و احتمال شیوع آنفلوآنزا ، نکاتی درباره ضرورت ، زمان و اثر بخشی واکسن این بیماری را در گفت و گو با یک پزشک متخصص بررسی کردیم
به گزارش از خبرگزاری فرانسه، تجزیه و تحلیل اولیه انجام شده توسط مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا نشان می دهدکه بین ۳۱ جولای و ۳ سپتامبر، افرادی که واکسینه نشده بودند، ۱۴ برابر بیشتر از افرادی که واکسینه شده بودند احتمال ابتلا به بیماری آبله میمون را داشته اند.
نایب رییس انجمن داروسازان ایران ضمن اشاره به زمان و چگونگی تزریق واکسن آنفلوآنزا، تاکید کرد که افراد برای دریافت واکسن آنفلوآنزا از داروخانه باید نسخه پزشک به همراه داشته باشند.
سرطان دهانه رحم یکی از بیماری هایی است که به سادگی می توان از آن پیشگیری کرده و در این میان تزریق واکسن های ویژه این بیماری می تواند عاملی قوی برای اجتناب از ابتلا به این بیماری باشد.
بر اساس مطالعهای که روز پنجشنبه در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد، سه داروی ضد کرونا که در ژاپن تجویز میشوند، از جمله مولنوپیراویر، ممکن است در برابر واریانت فرعی Omicron BA.5 مؤثر باشند.
عضو انجمن پزشکان عمومی کشور گفت: استفاده از واکسن متفاوت در دُز چهارم ممکن است باعث ایمنی بیشتری شود بنابراین توصیه میشود واکسنی از تکنولوژی متفاوت زده شود تا تأثیرات متقاطع بهتری ایجاد کند.
به گفته مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو "افزایش تاریخ انقضا" در مورد تمامی واکسنها در جهان هم مصداق دارد و از همین رو برای واکسن پاستوکووک هم انجام شده است.
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به انتشار اخباری درباره پیدا شدن درمان سرطان و همچنین ساخت واکسنهای پیشگیریکننده از این بیماری واکنش نشان داد.